Cerrar

Usuaris
L´ESCOLA /  SERVEIS ALS PARES

La llar d'infants niNis és una escola infantil per a nens i nenes de 0 a 3 anys.

 

OFERIM

 

Volem oferir als pares i mares  FACILITAT, per això treballem per cobrir les vostres necessitats.

 

Horari molt ampli (de 8:00 a 19:00)

 

L’esmorzar de mig matí i el berenar de la tarda el preparem nosaltres (servei optatiu)

 

El dinar (qui utilitzi aquest servei) es preparat per la nostra cuinera de sempre, és a NINIS des de que vam obrir les nostres portes, a la cuina de l’escola. Els menús són realitzats seguint “La guia de l’alimentació saludable en la primera infància” realitzat per l’Agencia de la Salut Publica de Catalunya i de estan supervisats per una Nutricionista infantil de Serunión, són creats i pensats perquè els nens/es tinguin una dieta adient i equilibrada a la seva edat.

 

Els pitets i llençols  que utilitzem són de primera qualitat. Tot ho posem i ho rentem nosaltres a la bugaderia de l’escola sense cost pels pares.

 

Tindreu tota la informació actualitzada a través de la pantalla de TV del rebedor de l'escola, on setmanalment passarem les imatges de les activitats, i també a la pàgina web www.ninis.cat, on us podreu informar i descarregar tota la informació i fotografies que necessiteu.

Ninis Llar Infants
Ninis

© Llar d'Infants Ninis       Avís legal   Crèdits
info@ninis.cat

Carrer Josep Baró, 18
08360 Canet de Mar (Barcelona)
Tel. 93 794 10 02 - 660 74 74 00
Obert de:
Dilluns a Divendres

de 08:00 a 20:00

Es prohibeix l'ús total o parcial de qualsevol text o imatge que aparegui a la pàgina web sense el consentiment escrit de Llar d'Infants Ninis