Cerrar

Usuaris
L´ESCOLA /  MISSIÓ - VISIÓ - VALORS

MISSIÓ

 

La Llar d'infants NINIS és una escola promoguda per la Fundació Privada Vil.la Paquita per oferir a la població de Canet de Mar i al seu entorn, el seu projecte educatiu. L'atenció educativa és personalitzada, es basa en l'afecta i en la confiança. L'adquisició dels hàbits i dels aprenentatges bàsics es fa a través de la metodologia activa, on el joc sempre hi és present, atenent el moment evolutiu de cada nen/a i afavorir el procés d'adaptació a la societat.

 

VISIÓ

 

El nostre objectiu principal és desenvolupar el potencial que té el nen, traient el rendiment màxim de les seves possibilitats, ajudant-lo a acceptar el seu propi jo, perquè sigui capaç d'adaptar-se positivament a l'escola i posteriorment a la societat.

 

VALORS

 

Promovem un aprenentatge integral, on tots els àmbits estan lligats entre sí i fent partícipes als alumnes i a les famílies en el dia a dia de l'escola. Els alumnes aprenen i es construeixen a sí mateixos mitjançant l'experimentació d'elements de l'entorn proper i objectes quotidians.

Ninis Llar Infants
Ninis

© Llar d'Infants Ninis       Avís legal   Crèdits
info@ninis.cat

Carrer Josep Baró, 18
08360 Canet de Mar (Barcelona)
Tel. 93 794 10 02 - 660 74 74 00
Obert de:
Dilluns a Divendres

de 08:00 a 20:00

Es prohibeix l'ús total o parcial de qualsevol text o imatge que aparegui a la pàgina web sense el consentiment escrit de Llar d'Infants Ninis