Cerrar

Usuaris
L´ESCOLA /  POLÍTICA DE QUALITAT


La política de qualitat és el marc conceptual definit per a donar una resposta adequada a les famílies i els seus infants, per a conèixer les seves necessitats i expectatives, comprometre’s amb elles i fomentar la millora contínua en els procediments d’atenció a la infància.

 

CERTIFICACIÓ:   ISO 9001:2015

 

La Direcció de la LLAR D’INFANTS NINIS, seguint el seu constant compromís de treballar en la millora de la qualitat dels seus processos i serveis i el camí iniciat per tots els seus professionals en l’àmbit de la qualitat, creu que la immersió en el Sistema de Gestió de Qualitat, ens permetrà a tots plegats consolidar una forma de treballar i una millora continua. Això ens garanteixi, en tot moment, un nivell d’atenció i de gestió de qualitat òptim per donar la resposta adequada que es mereixen els nostres professionals i els usuaris dels nostres serveis.

 

La llar d’infants NINIS aposta per establir uns objectius i criteris comuns i estàndards bàsics que, li permetin aconseguir:

 

- El benestar dels infants i les famílies.

- Atenció Integral i personalitzada.

- La implicació, integració i satisfacció del personal.

- Integració i lideratge en la comunitat.

 

El nostre objectiu és ajudar des d’ una intervenció estratègica al desenvolupament de totes les funcions psíquiques i físiques del nen i nena que li permetin construir la seva pròpia identitat en un context social concret. L’atenció educativa és personalitzada, atenent el moment evolutiu de cada nen/a, basada en l’afecte i en la confiança. El nostre desig es que l’escola sigui flexible i estigui oberta a tothom sense discriminació per raons socials, culturals, econòmiques, ideològiques, naixença, necessitats educatives especials,...

 

Per a fer efectiu el model de qualita,t la llar d’infants NINIS  exigeix la qualificació per cadascun dels llocs de treball i potencia la formació continuada. L’equip es marca objectius constants per a ser efectiu, i treballar amb una metodologia comuna basada en procediments i en el treball en equip.

 

La llar d’infants NINIS, compromesa en la millora continua i la conscienciació de l’etapa educativa de 0 a 3 anys, col·labora activament amb els organismes governamentals o privats del sector, formant part del seu engranatge i garantint el compliment de la normativa vigent.

 

Ninis Llar Infants
Ninis

© Llar d'Infants Ninis       Avís legal   Crèdits
info@ninis.cat

Carrer Josep Baró, 18
08360 Canet de Mar (Barcelona)
Tel. 93 794 10 02 - 660 74 74 00
Obert de:
Dilluns a Divendres

de 08:00 a 20:00

Es prohibeix l'ús total o parcial de qualsevol text o imatge que aparegui a la pàgina web sense el consentiment escrit de Llar d'Infants Ninis