Cerrar

Usuaris
L´ESCOLA /  AVANTATGES DE NINIS

ESCOLA INFANTIL AUTORITZADA: pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, amb personal titulat especialitzat en educació infantil.

 

AMPLIS HORARIS: de 8:00 a 19:00 

 

CASAL D’ESTIU: durant tot el mes d’agost i obert a tots els nens i nenes externs a NINIS durant el curs escolar, de P0 a P4.

 

FACILITATS DE PAGAMENT: Acceptem “Tiquet Guarderia”, “Cheque Gourmet”, realitzem descomptes per germans matriculats en el curs escolar, tenim concerts amb empreses per avantatges i descomptes favorables a les famílies

 

ESCOLA DE PARES: oferim un assessorament professional permanent a les famílies amb els dubtes que pugueu tenir relatius a la formació dels vostres fills.

 

INSTAL·LACIONS MODERNES: casa modernista d’ús exclusiu amb instal·lacions modernes, grans i espaioses, pensades i homologades per l’ús dels nens i nenes. Jardí de més de 200 m2, pati de 40m2. Parking de cotxets. Cuina pròpia amb menús elaborats per la nutricionista de l’Hospital de Nens de Barcelona. Disposem d'un desfribil.lador en cas d'emergència tant per adults com per infants (amb la formació reglamentària a tot el nostre equip).

 

CLASSES ESPECIALITZADES d’anglès, informàtica, bits, a més de la plàstica, matemàtica, llenguatge, experimentació, psicomotricitat, massatges, música i jo simbòlic. Tot perquè els nens i nenes comencin a iniciar-se a les activitats de l’escola.

 

TREBALL EDUCATIU amb grups reduïts.

 

INFORMACIÓ

 

Agenda digital: Per dur un seguiment del vostre fill/a afegit al contacte diari amb les educadores 

 

Panell informatiu: Al rebedor exposarem habitualment temes d’interès general.

 

Despatx: Disposem d’un espai on podeu parlar quan calgui amb confidencialitat i tranquil·litat amb l’educador/a del vostre fill/a.

 

Suport visual: Perquè hi ha moments important a la vida d’un infant, com ara aniversaris i activitats diverses, perquè no us el perdeu, NINIS us facilitarà a través de la web les fotos dels millors moments del vostre fill/a

 

NETEJA

 

Els pitets i llençols roba que utilitzen els nens i nenes per a dormir i menjar la rentem tota nosaltres a la bugaderia de l’escola.
 
Les instal·lacions de tota la llar d’infants les netegem nosaltres amb productes antibacterians de primera qualitat.
 

SEGURETAT

 

Portes: Totes les portes estan adaptades als infants per a evitar enganxades de dits o obertures accidentals, amb un element de goma als laterals i amb les manetes fora del seu abast.

 

Finestres: Totes les finestres amb obertura tenen una alçada de seguretat per evitar enganxades de dits o cops

 

Electricitat: Tots els endolls i interruptors estan elevats per a que cap nen o nena pugui arribar-hi.

 

Emergències: NINIS compta amb sistemes de seguretat per emergències i un pla d’evacuació detallat.

 

Terres: Els terres de les aules són de parquet, totalment lliures de productes classificats com tòxics o perillosos i dissenyats per a esmorteir els impactes.

 

Ninis Llar Infants
Ninis

© Llar d'Infants Ninis       Avís legal   Crèdits
info@ninis.cat

Carrer Josep Baró, 18
08360 Canet de Mar (Barcelona)
Tel. 93 794 10 02 - 660 74 74 00
Obert de:
Dilluns a Divendres

de 08:00 a 20:00

Es prohibeix l'ús total o parcial de qualsevol text o imatge que aparegui a la pàgina web sense el consentiment escrit de Llar d'Infants Ninis