Cerrar

Usuaris
L´ESCOLA /  PROJECTE EDUCATIU

A NINIS treballem perquè els nens i nenes siguin feliços, sàpiguen jugar, aprenguin a fer coses habituals a través d’adquirir rutines per tal de tenir autonomia i estar preparats a l’hora de fer el pas cap a l’escola.

 

FEM

 

A la llar d’infants NINIS fem:

 

Anglès, Informàtica, Bits, Experimentació, Plàstica, Matemàtiques, Llenguatge, Psicomotricitat, Massatges, Música, Joc simbòlic, Celebracions, Festes populars

 

... i moltes més activitats que anireu descobrint durant l’any!

 

COM HO FEM

 

A NINIS, integrem les metodologies tradicionals amb els darrers coneixements i les noves aportacions sobre desenvolupament infantil: Maria Montessori, la creativitat de Reggio Emilia, els aprenentatges primerencs amb Glenn Doman,  les intel·ligències múltiples i la intel·ligència Emocional.

Potenciem que l’infant experimenti i que conegui el món que l’envolta a partir de les experiències i vivències, oferint  un entorn afectuós i de respecte envers un mateix i els altres.

A l’escola donem molta importància als hàbits i les rutines, perquè aquets ajuden els infants a assolir un bon nivell d’autonomia i de seguretat personal.

 

> El joc

La metodologia que apliquem està basada en el joc.

Totes les activitats que presentem als infants tenen com a finalitat l’acció lúdica.

“El joc és una forma privilegiada d’expressió infantil” Gutton, P.

El joc ajuda al desenvolupament i creixement dels nens. És la millor manera d’aprendre i conèixer.

 

> Intel·ligències múltiples

Entenem l’aprenentatge de forma globalitzada: tan importants són els conceptes, la música i la plàstica, com les habilitats emocionals.

Cadascuna de les àrees d’aprenentatge es treballa de manera globalitzada i conjunta.

 

> Aprenentatges Primerencs

El major període de creixement cerebral es produeix entre els 0 i els 6 anys i part de la tasca de la llar d’infants és ajudar a desplegar l’enorme potencial que cada infant porta dins.

L’estimulació visual, auditiva i motriu a partir dels bits, l’audició musical i el programa físic, es realitzen diàriament a la nostra escola.

 

> Llenguatge

Els nens i nenes tenen la capacitat innata d’aprendre qualsevol idioma de manera natural i espontània durant els primers mesos de vida, per aquesta raó a NINIS parlem català, castellà a diari i anglès dos cops a la setmana.

La fonètica, el vocabulari i algunes expressions s’aprenen de manera espontània a partir del joc i les cançons.

Per a l’ensenyança de l’anglès, emprem el mètode KIDS ANS US (opcional).

 

> Educació emocional

L’estimació i l’afecte són el motor per a l’aprenentatge, per aquesta raó potenciem un entorn en què el nen/a se senti estimat i acollit, i on pugui expressar la seva motivació, l’interès, tolerar les negatives, acceptar-se a un mateix... tot són elements claus que permetran a l’infant avançar en el coneixement de l‘entorn i d’ell mateix.

 Ninis Llar Infants
Ninis

© Llar d'Infants Ninis       Avís legal   Crèdits
info@ninis.cat

Carrer Josep Baró, 18
08360 Canet de Mar (Barcelona)
Tel. 93 794 10 02 - 660 74 74 00
Obert de:
Dilluns a Divendres

de 08:00 a 20:00

Es prohibeix l'ús total o parcial de qualsevol text o imatge que aparegui a la pàgina web sense el consentiment escrit de Llar d'Infants Ninis