Cerrar

Usuaris
CONTACTE

 

La llar d’infants NINIS està ubicada en una casa modernista de l’any 1906 anomenada “Vil.la Paquita” de Canet de Mar (El Maresme). L’edifici és d’ús exclusiu per a l’escola i no comparteix cap altre activitat ni veïns.

 

La casa es troba al nucli urbà del poble molt a la vora de la plaça del mercat, al Carrer Josep Baró, 18.

 

 Molt a prop de l’escola està el Pàrking públic de “La Carbonella”, on podreu aparcar gratuïtament.

 

Canet de Mar és un municipi de la costa del Maresme que es troba a uns 40 km al nord-est de Barcelona ciutat.

 

De gran tradició tèxtil, marinera i turística, és també un important centre cultural per les seves esglésies de Sant Pere (segle XVI), de la Mare de Déu de la Misericòrdia (d'estil neogòtic), i les seves cases modernistes de Lluís Domènech i Montaner, entre altres. En els últims anys, la població ha augmentat considerablement, en part a causa d'un increment del turisme moderat, però sobretot arran de l'arribada de gent de Barcelona i voltants, que troba a Canet un lloc ideal per viure fora de la gran ciutat, però prou a prop de la feina. Altres activitats econòmiques d'importància a la localitat són la indústria tèxtil, la floricultura i el cultiu de maduixes.

 

A Canet s'hi pot arribar per la carretera nacional II o bé per l'autopista C-32 (sortida 113). Amb una població de més de 14.000 habitants, Canet de Mar ofereix tant als Canetencs com als visitants, un municipi obert a tothom, de cara al mar i envoltat de muntanyes i flora, on destaquen el turó de Pedracastell des d'on es pot veure la zona costanera, el Montnegre-Corredor, que forma part de la Serralada Litoral,el Montseny que protegeix tota la comarca i crea un microclima excepcional, del qual n'és un clar exemple la vall de Canet.

 

 

 

Ninis Llar Infants
Ninis

© Llar d'Infants Ninis       Avís legal   Crèdits
info@ninis.cat

Carrer Josep Baró, 18
08360 Canet de Mar (Barcelona)
Tel. 93 794 10 02 - 660 74 74 00
Obert de:
Dilluns a Divendres

de 08:00 a 20:00

Es prohibeix l'ús total o parcial de qualsevol text o imatge que aparegui a la pàgina web sense el consentiment escrit de Llar d'Infants Ninis