Cerrar

Usuaris
L´ESCOLA /  CASAL D`ESTIU

CASAL D'ESTIU 

Si desitgeu informació del casal d'estiu empleneu el següent formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres:

 

FORMULARI INFORMACIÓ CASAL D'ESTIU

 

El Casal està adreçat a nens i nenes d'entre 4 mesos (P0) i 5 anys (P4) d'edat, està obert a tots els nens i nenes de NINIS i d'altres llars d'infants i escoles.

 

OBERT TOT L'AGOST (per setmanes)

 

Us proposem un Casal d'Estiu molt especial, on cuidem fins al més petit detall per tal d'oferir una programació adequada per a cada edat i on viurem experiències úniques mitjançant diferents activitats lúdiques. L'objectiu del Casal, és que ho passem d'allò més bé i que els nens i nenes aprenguin mitjançant noves i originals històries i jocs lúdics.

 

Totes les activitats estan pensades per a realitzar-les en el jardí de l'escola.

 

Cada setmana treballarem temàtiques diferents, de manera que els vostres fills/es poden unir-se a l’aventura tantes setmanes com vulguin. Amb un centre d’interès, com a fil conductor, gaudirem de la calor i de l’estiu com mai, jugarem, compartirem, riurem i aprendrem. La temàtica de totes les activitats gira entorn a aquest fil conductor. La seva intencionalitat és la d’engrescar i divertir, alhora que, d’una manera lúdica es tracten temes de transcendència, valors i nous coneixements.

 

Setmanalment enviem per correu electrònic la programació per tal de que els pares estigueu assabentats de tot el que es realitza a l'escola, dins la qual tenim programades:

 

-Manualitats - Jocs d'aigua - Psicomotricitat - Party Time - Cançons temàtiques - Contes - Festa final de setmana.......i moltes més aventures!

Ninis Llar Infants
Ninis

© Llar d'Infants Ninis       Avís legal   Crèdits
info@ninis.cat

Carrer Josep Baró, 18
08360 Canet de Mar (Barcelona)
Tel. 93 794 10 02 - 660 74 74 00
Obert de:
Dilluns a Divendres

de 08:00 a 20:00

Es prohibeix l'ús total o parcial de qualsevol text o imatge que aparegui a la pàgina web sense el consentiment escrit de Llar d'Infants Ninis